///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - de nieuwste draadloze audio

de nieuwste draadloze audio

Dat het op het gebied van technologie heel hard gaat, dat weten we allemaal. En hoe fantastisch is het, dat ook op het gebied van audio heel veel nieuwe ontwikkelingen gaande zijn. Samsung is een van de koplopers als het gaat om ‘Smart Home’. Met de producten van Samsung wordt het leven een stuk makkelijker en comfortabeler.

Het nieuwe audiolab van Samsung in de VS vormt een nieuwe stap in de missie op het gebied van geluidsapparatuur: ontwikkelen van nieuwe doorbraken. Topresearchers en engineers maken gebruik van nieuwe methodes en geavanceerde testopstellingen om audioproducten van wereldklasse te kunnen bieden. Op de vt wonen&design beurs kun je de Wireless Audio 360 speaker R5 bekijken én beluisteren. En bereid je maar voor; dat wordt een ware belevenis.

Want anders dan bij conventionele luidsprekers, die het geluid maar één kant op sturen, wordt bij Wireless Audio 360 de hele kamer gevuld dankzij Samsungs Ring Radiator technologie, waardoor het geluid gelijkmatig in alle richtingen wordt verspreid.

Je navigeert met gemak door je muziek met het intuïtieve bedieningspaneel aan de bovenkant van de R5. Tik op de bovenkant van de speaker om het afspelen te bedienen. Een handig, bijzonder en mooi audio-apparaat dus. Daar zijn we dol op.

Ook interessant?