Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - tegels in alle soorten en maten

tegels in alle soorten en maten

Ben je op zoek naar de mooiste tegels en de nieuwste trends in badkamerland? Ga dan zeker even langs bij Intercodam, al bijna 100 jaar het toonaangevende bedrijf in wandtegels, vloertegels, (glas)mozaïek, natuursteen en sanitair van veel verschillende merken. De collectie is uniek in Nederland. Grote kans dus dat je hier vindt wat je zoekt.

Op de vt wonen&design beurs kun je kennismaken met een aantal nieuwe merken. En, binnen het thema ‘Color the Clay’, ook met exclusieve stenen materialen in poedertinten en keramische tegels in bijzondere vormen en kleuren.

Een prachtig voorbeeld zijn de tegels die de illusie wekken van oude houten planken of een industriële betonvloer. En denk je dat tegels alleen maar vierkant of rechthoekig zijn? Dan heb je het mis. Er zijn ook tegels met vijf kanten. Voor iedereen die iets eigenzinnigs in huis wil.

Ook op het gebied van sanitair en sanitairtrends zit je goed bij Intercodam. Wastafels in eigentijdse kleuren in combinatie met industrieel vormgegeven kranen… Het is allemaal te zien in de stand op de vt wonen&design beurs.

Ook interessant?