1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - behang met buitengevoel

behang met buitengevoel

Wil je wat meer natuur in huis? Dan is behang een uitstekend begin. Want hoewel je de natuur er natuurlijk niet letterlijk mee in huis haalt, is de suggestieve kracht van behang groots. Met uitgekiende kleuren en geraffineerde dessins weten behangontwerpers de magische mogelijkheden van behang ten volle te benutten. Zodat jij straks aan een paar rollen genoeg hebt om dat heerlijke buitengevoel in huis te creëren.

De magie van groen
Bij het Engelse familiebedrijf Graham & Brown ontdekten ze dat alleen de kleur groen al volstaat om het buitengevoel in huis te halen. Daarom ontwikkelden ze drie nieuwe groene behangen: ‘Senne’, een unibehang, en de schilderachtige dessins ‘Dana’ en ‘Feerle’. De nieuwe groene behangen doen het solo, maar ook gecombineerd heel goed. En als je er vervolgens een paar echte planten voor zet of hangt, waan je je echt in de natuur.

Takken en bladeren
De natuur speelt ook de hoofdrol in die andere nieuwe collectie van Graham & Brown: ‘Pure’. De collectie is te uitgebreid om alle kleuren en dessins bij naam te noemen. Maar het delicate ‘Springtime’ is te mooi om niet te vermelden. De schoonheid van dit takjesdessin zit ‘m in de verfijning en het gebruik van metallic elementen.

Natuur met glanseffect
Ook ‘Cypress’ met het subtiele houtnerfeffect is prachtig! En doordat het is uitgevoerd in metallic goudtinten is het een echt glamourbehang.

Het betoverende ‘Linden’ is zichtbaar op het bos geïnspireerd. Het is verkrijgbaar in de dramatische kleurencombinatie houtskool/koper, maar ook in wat meer naturelle combinaties als taupe/krijtwit en kiezel/roze.

Tropentrend
En omdat de tropen onverminderd hot zijn, mogen we het beroemde palmdessin ‘Tropic’ niet overslaan. In de combinatie aqua/goud maakt die van je huis het ultieme tropische paradijs.

Het enige wat jij dan nog hoeft te doen, is een cocktail shaken, je hangmat ophangen en heerlijk wegdromen – met je ogen op je mooie behang gericht natuurlijk.

Ook interessant?