///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts

slimme contactdoos

Alles is smart tegenwoordig; telefoons, televisies en ja, zelfs de good old contactdoos. Enig idee hoeveel verrassingen er in een contactdoos passen?

De techniek staat niet stil. Dat heeft ook de contactdoos inmiddels aan den lijve ondervonden. Van een simpele schakelaar of doodgewoon stopcontact is dit vertrouwde stukje techniek ineens een sophisticated voorziening vol slimme snufjes geworden. Welkom in de wondere wereld van de contactdoos!

Contactdoos als telefoonoplader
Wordt het koffiezetten of eerst maar even de smartphone opladen? Met de USB-wandcontactdozen van Busch-Jaeger hoef je nooit meer te kiezen. Want deze beschikken naast het vertrouwde stopcontact ook over een USB-ingang, die tegelijk met het stopcontact te gebruiken is. Zó handig!

Comfortabele schakelaar
Zelf bepalen hoe je het licht wilt bedienen: automatisch aan en met de hand uit, met de hand aan en na bepaalde tijd automatisch uit of zowel aan en uit volledig automatisch. Met de Busch-comfortschakelaar regel je het. Het is maar net wat jij prettig vindt en waar de betreffende ruimte om vraagt.

Muziekdoos
Vonden we het voorgaande al verbluffend smart, hier werden we helemáál enthousiast van: een in de contactdoos ingebouwde radio met luidsprekers en Bluetooth-ontvanger, zodat je van de badkamer tot in de keuken je eigen playlist kunt streamen. Handig is de combinatie met een lichtschakelaar of bewegingsmelder. De Busch-Radio BTconnect gaat dan automatisch aan wanneer je binnenkomt of het licht aandoet.

Een ingebouwde radio zonder Bluetooth is ook mogelijk. De Busch-Radio iNet is voorzien van geïntegreerde WLAN-antenne zodat je via Wifi in ieder vertrek je favoriete internetzenders kunt ontvangen. Bedienen doe je via het multifunctionele bedieningspaneel of met je smartphone of tablet.

Slim huis
Wil je het liefst je hele leven in één schakelaar onderbrengen? Kies dan voor Busch-free@home®. Sfeerverlichting en een lekker muziekje tijdens het eten? Wakker worden terwijl de jaloezieën automatisch opengaan, de radio speelt en de koffie net klaar is? Alles in één keer uitschakelen wanneer je je huis verlaat? Buitenverlichting die automatisch aangaat als je weer thuiskomt? Via het fraaie en gebruiksvriendelijke Busch-free@homePanel op de wand is het allemaal in een handomdraai te regelen.

 

Ook interessant?