1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Design audio van Dune Blue

Design audio van Dune Blue

Als je niet weet dat er geluid uit komt, zou je bijna zweren dat het kunstobjecten zijn. Zo mooi zijn de audioproducten van producent en importeur Dune Blue. Bijvoorbeeld de N1 speakers en de F1 wandspeakers van het Duitse Concrete Audio. Beide gemaakt uit één stuk gegoten beton met zand, water en cement als basis-ingrediënten.

Vooral de F1 wandspreakers, met ingebouwde versterkers waar ook nog eens muziek naartoe gestreamd kan worden, zijn door hun strakke en dunne vormgeving nauwelijks als speakers te herkennen. En dan hebben we het nog niet over het fantastische geluid dat eruit komt…

Specialist
Dune Blue is specialist op het gebied van doorgaans met de hand vervaardigde audio apparatuur van aansprekende en veelbelovende merken. De makers, muziekliefhebbers, streven één doel na: dat de luisteraar door de muziek wordt geraakt. Functionaliteit speelt dus zeker ook een belangrijk rol.

Dus houd je van muziek en staat goed geluid bij jou hoog in het vaandel, maar wil je ook audio die je interieur een meerwaarde geeft? Dan weet je waar je moet zijn. Bezoek de stand van Dune Blue op de vt wonen&design beurs.

Ook interessant?