vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - make-over voor de woonkamer

make-over voor de woonkamer

Is jouw woonkamer toe aan een grondige restyling? Of is een kleine opfrisbeurt al voldoende om weer helemaal verliefd te worden op jouw huis? Laat je voor een kleine of grote verandering inspireren door woonbladen, social media en natuurlijk de
vt wonen&design beurs. Of nóg slimmer: laat je adviseren door een échte stylist tijdens een persoonlijk adviesgesprek.

Klaar voor de start
Wat heeft de ruimte nodig? Een andere kleur op de muur, of juist een ingrijpende aanpassing zoals openslaande deuren of een uitbouw? Misschien wil je wel een heel andere sfeer neerzetten. Kom dan zeker even kijken naar de LIVE Metamorfose-show tijdens de vt wonen&design beurs.

Vloeren
Met een nieuwe vloer maak je echt een statement. De vloer is letterlijk de basis van je interieur. Hij zet de toon, hij bepaalt de sfeer. En zowat je hele leven speelt erop af. Maak kennis met de nieuwste, verleidelijke collecties hout, linoleum en vinyl op de vt wonen&design beurs. Welke vloer doet jouw hart sneller kloppen?

Lichtplan
Wist je trouwens dat je met verlichting ook al een grote verandering kunt realiseren in de sfeer in je woonkamer? Ga voor een gedegen lichtplan eens om tafel met een lichtexpert. Tijdens de vt wonen&design beurs kan dat bij het Licht Adviesplein.

Snel effect
Niet elke metamorfose hoeft uit te monden in een ingrijpende verbouwing. Snelle sfeerbrengers zijn bijvoorbeeld ook:
– Nieuwe deuren
– En mooie radiatorombouw
– Een brede vensterbank
– Hoge plinten
– Een frisse kleur op de wanden of andere mooie wandbekleding.

Begint het te kriebelen om je huis onder handen te gaan nemen maar twijfel je of het verstandig is in je huidige huis te investeren? Misschien is verhuizen wel een beter idee. Met de ‘verbouwen of verhuizen’- test, krijg je het antwoord op deze vraag. Deze test wordt mede mogelijk gemaakt door financieringsmaatschappij Findio, hoofdsponsor van de beurs. Ga hier direct naar de test.

 

 


Ook interessant?