vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Bezoek het stijlhuis van Eijerkamp op de beurs

Bezoek het stijlhuis van Eijerkamp op de beurs

Kijk je wel eens naar het vtwonen tv-programma ‘Weer verliefd op je huis’? Dan ken je ongetwijfeld de Stijl Studio’s van Eijerkamp. Zo leuk: nu presenteert Eijerkamp voor het eerst een Stijlhuis op de beurs, met acht van die vijftien stijlen. Zo kun je bijvoorbeeld de sfeer proeven van Romantisch Scandinavisch, Design Blush, Industrial Green en Vintage Classic.

Alle woonmerken
In het pop-up Stijlhuis vind je een mix van woonmerken die bij Eijerkamp en in de designwinkel CILO vertegenwoordigd zijn. Zo ontdek je de nieuwste trends en kleuren op het gebied van wonen, slapen en design. Leuk om te kijken hoe je daarmee een spannende en eigentijdse dynamiek kunt creëren.

Gratis interieurcheck
Heb je praktische vragen over je eigen interieur? Neem dan een plattegrond en foto’s van je huis mee. Op de beurs geven de stylisten en interieuradviseurs van Eijerkamp bij het Stijlhuis persoonlijk woonadvies waarmee je gericht aan de slag kunt.

 

Ook interessant?