vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - 24 kleuren krijtverf

24 kleuren krijtverf

Van vloeren tot tafelbladen: wat je ook wilt afwerken, denk eens aan de producten van CéPé-Producten. Professionals als schilders, parketteurs en meubelmakers werken er graag mee en dat is niet voor niets. De kwaliteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol.
De beitsen, lakken en oliën bestaan al jaren. Sinds vorig jaar is daar krijtverf bij gekomen: Krachtig Krijt van ‘Les Couleurs de Mimi’. Een verf die op praktisch elke ondergrond hecht, van hout, glas en metaal tot linnen en steen. En zelfs op gladde ondergronden, zoals kunststof keukenkastjes. Krachtig Krijt is gemakkelijk aan te brengen (zonder gronden en schuren), krasvast, nat afneembaar én verkrijgbaar in 24 prachtige kleuren.

Alle producten, te herkennen aan de authentieke uitstraling, zijn op waterbasis en bevatten natuurlijke ingrediënten. Hierdoor zijn ze vrijwel reukloos, heel milieuvriendelijk en recyclebaar.

Ook nieuw in het assortiment is Leuke Kreukels. Een craqueleerpasta waarmee je, in combinatie met krijtverf, meubels een verouderingseffect geeft. Je weet niet wat je ziet, zo mooi! Keuze genoeg dus. Laat je inspireren en adviseren op de stand van CéPé-Producten tijdens de vt wonen&design beurs van 27 september t/m 2 oktober.

Ook interessant?