///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - 3x supertof behang voor je kinderkamer

3x supertof behang voor je kinderkamer

Een tof behang op de muur van je baby- of kinderkamer tovert het kamertje van je kleintje in een handomdraai om. Deze drie behangetjes zijn te mooi om te laten liggen. Wat jij?

Mooie kleuren, stoere patroontjes, zachte aquarellen en hippe figuurtjes: de optelsom is de nieuwe collectie behang van Wonen voor jou! In totaal zijn er negen verschillende hippe ontwerpen die om een plek in huis vragen. Ze zijn perfect te combineren. Noem ze gerust een tikje vintage met een frisse uitstraling: natuurlijke en stoere materialen in een mooi kleurenpallet. 

In de collectie zitten een aantal ontwerpen die super zijn voor de kamer van de kleintjes in huis. 

1) Lief klein vosje
Wedden dat je kleintje (en jij) de print met het lieve bruine vosje tegen een roze achtergrond niet kan weerstaan? Roze, maar niet té roze. Met bruin, maar niet té bruin. Wel: té lief!

2) Beertje om van te houden
Deze guitige wasbeertjes in het groen zijn toch superschattig voor de kinderkamer?

3) Zoet én stoer
Wij zijn dol op stipjes! Jij ook? Dit behang met vrolijke, donkere vlekjes op een achtergrond van een roestbruine aquarel siert elke muur in huis. Op de foto is het behang zelfs in een poppenhuis gebruikt! Een echt meidenmeisje in huis? Ga voor het behang met pittige hartjes op perzikroze aquarel. Ze vormen vormen het ideale samenspel tussen zoet en stoer. Voor kleine en grote meisjes…

Kijk nou hoe schattig! Studio Little Sissy gebruikte een stukje van ons behang in haar poppenhuis. Wat mij betreft kan dit kamertje copy-paste naar m’n eigen slaapkamer!

Posted by Wonen voor jou on Monday, July 22, 2019

Voor behangliefhebbers

Ook grotere kinderen en tieners kunnen trouwens prima hun hart ophalen met de nieuwe behangcollectie van Wonen voor jou. Het gekantelde gridje in taupe is bijvoorbeeld een prachtige basic die ideaal te combineren is. Wie liever voor een stoere, grafische vorm gaat, kiest voor het behang met visgraatmotief of voor de print van zwarte plusjes op grijs aquarel. En de serene print van bamboe op linnen look is prachtig als je meer rust en evenwicht wil in een ruimte. Ook mooi: de roestbruine aquarel met pittig zwart stipje. De kleur, roestbruin, is een echte trendkleur dit najaar.

Het behang is lekker stevig van kwaliteit en makkelijk op te hangen. Met een paar rollen van dit hippe behang én een middagje klussen tover je een ruimte helemaal om. De behangcollectie shop je op wonenvoorjou.nl (69,95 euro per rol). Met een rol kun je een wand behangen van 2.70 cm hoog en 2.12 cm breed. Twijfel je over de kleur, bestel dan eerst een staaltje.

Tips en trics

Wonen voor jou is het Nederlandse merk van de zusjes Sandra en Marlies. Deze zomer vierden zij het vijfjarig bestaan van hun jonge bedrijf. Ze verkopen mooie woondecoratie en heel veel leuks voor de kinderkamer én ze zijn, hoe fijn, ook in te huren voor interieuradvies op maat.

Kom je ook een kijkje nemen op de vt wonen&design beurs? Daar vind je de twee zussen van Wonen voor jou (en hun mooie behang) ook. Bestel snel je kaarten!

Ook interessant?