///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Thuiswerkplek - 3x producten voor een werkplek make-over

3x producten voor een werkplek make-over

Tijd om je werkplek aan te pakken! Met deze producten zorg je dat jouw bureau of werkruimte er fris, opgeruimd én stylish uitziet. Zo ga je straks fluitend aan de slag!

Vakantie voorbij? Wacht nog even voordat je weer aan de slag gaat. Eerst is namelijk je werkplek aan de beurt. Geen beter moment om je bureau of kantoortje een make-over te geven. Een opgeruimde en vooral gezellige werkplek zorgt er namelijk voor dat je je straks beter kan concentreren.

Woonwinkel CASA maakte een selectie van slimme producten waarmee je van je werkruimte de leukste ruimte in huis maakt. Aan de slag!

1 Rommelkonten opgelet

Heb je last van rondslingerende pennen, plakbandrolletjes die zwerven en losse todo-kladjes? Organiseer je spullen met een mooi wandbord. Je weet wel, zo’n tof exemplaar met gaatjes bijvoorbeeld. In de vakjes berg je alles op dat rondslingert. Het oogt lekker nonchalant, maar zo heeft ieder ding toch een vaste plek. Want opgeruimd staat…

2 Nieuw seizoen? Nieuwe schriftjes!

Van schriftjes en opschrijfboekjes heb je nooit genoeg. Wij herhalen: nooit. Heerlijk als je weer zo’n fris en onbeschreven exemplaar uit je la mag halen. Bij CASA vind je er genoeg, zoals de toffe schriftjes met cheeta’s. Ook tof: combineer een stapeltje boekjes met opbergzakken op je bureau. Perfect voor het opruimen van je pennen en potloden en het staat nog top ook. 

3 Klok kijken

Kijk, als je dan toch weer aan de slag moet, kun je het maar beter in stijl doen. Met een mooie hippe stoel en een toffe klok bijvoorbeeld. Heb je bijvoorbeeld stoel Dark Ice al gespot? Met z’n doorzichtige kuip en strakke poten een echte eyecatcher. En wat dacht je van een klok in retro-stijl of een strak lampje? Zo vliegen de uurtjes van je werkdag straks voorbij.

Werk ze!

CASA staat natuurlijk ook op de vt wonen&design beurs? Jij komt toch ook? Boek snel je kaarten!

Ook interessant?