Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - 3x meubels met internationale allure

3x meubels met internationale allure

Ontworpen in Australië, gemaakt in Italië en geschikt voor een studio in New York of een dakterras in London: de producten van SP01 misstaan nergens ter wereld.

Wat krijg je als je een strak ontwerp, eerlijk gebruik van materialen, mooie details en een handmatige afwerking bij elkaar optelt? Juist. De onweerstaanbare meubels van het nieuwe merk SP01 .

De collectie met mooie meubelstukken is geïnspireerd op de Australische levensstijl. Australiërs zijn namelijk niet gebonden aan een eeuwenlange ontwerp-traditie. In plaats daarvan worden ze juist beïnvloed door de natuur, verschillende culturele achtergronden en een nieuwsgierige aard. Die instelling zie je ook terug in hun spirit, in architectuur en design. 

SP01 werkt met getalenteerde ontwerpers met verschillende achtergronden die de visie en waarden van het bedrijf delen. Samen willen ze een collectie creëren die geïnspireerd is op de levensstijl van de Aussies én de meubelen een internationale allure meegeven. Ontwerpen die even relevant zijn in een studio in New York, als op een terras in Londen of bij jou thuis.

Het resultaat mag er zijn. De lanceringscollectie bevat alles dat je nodig hebt om lekker te leven en te eten. Denk aan stoelen, banken, fauteuils, tafels en salontafels. In het assortiment vind je bijvoorbeeld massief essenhout, met de hand gevormd en afgewerkt hout en een uitgebreid assortiment met fijne, gedetailleerde stoffen. Plannen zijn er ook, op de agenda staan het lanceren van nieuwe designmeubels voor binnen en buiten. 

3x mooie meubelen
Toegegeven, het is lastig kiezen uit al het moois van SP01. Toch doen we graag een gooi, wat vind je hiervan?

1 Barstoel Jeanette voor binnen en buiten

2 Mooi marmer

3 Leuk type, die stoel Michelle

Kom naar de vt wonen&design beurs voor nog meer moois van dit merk. Boek snel je kaarten!

Ook interessant?