///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - vtwonen - Woontrend Japandi door Fietje Bruijn in het vtwonen huis bij Eijerkamp

Woontrend Japandi door Fietje Bruijn in het vtwonen huis bij Eijerkamp

 

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser zoals Chrome of bekijk de video hier.

Eijerkamp viert de liefde voor wonen, slapen & design tijdens de (dit jaar) digitale vt wonen&design beurs van donderdag 1 oktober t/m zaterdag 10 oktober 2020. En, presenteert in Zutphen het vtwonen pop-up trendhuis. Een inspiratiehuis van maar liefst 175 vierkante meter is compleet ingericht door vtwonen stylist Fietje Bruijn (bekend van tv) in de nieuwste woontrend Japandi.

Uniek in Nederland en alleen te zien bij Eijerkamp. Organische vormen, natuurlijke materialen en natureltinten: Fietje laat zien hoe ze in deze nieuwe woonstijl – een beetje van Japan en een beetje van Scandinavië – de trends op ‘zensationele’ manier in huis haalt. Met creatieve woonoplossingen en volop wooninspiratie voor de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer.

Join us online

De hele maand oktober staat vtwonenendesignbeurs.nl in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts tot een spetterende loterij. Natuurlijk mag het shoppen van de mooiste woonproducten daarbij niet bij ontbreken!

Heel veel woonvoordeel

De deelnemende bedrijven aan de digitale vt wonen&design beurs brengen niet alleen het laatste woonnieuws en hun nieuwe producten en merken bij je onder de aandacht. Ze selecteerden ook speciaal voor deze online beurs hun beste beursaanbieding. Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Shop ze hier.

Meer zien?

Kijk hier alle happenings terug

Ook interessant?