vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Video - Verduurzamen van je huis in combinatie met meer wooncomfort door Velux

Verduurzamen van je huis in combinatie met meer wooncomfort door Velux

 

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser of bekijk de video hier.

Wij willen allemaal een energiezuinige woning. Maar ons huis moet ook voldoen aan onze woonwensen, comfort bieden en gezond zijn. ‘Licht’, ‘helder’ en ‘ruimtelijk’ zijn termen die vaak worden gebruikt om het ideale huis te beschrijven. Volgens interieurontwerpers is natuurlijk licht onbetaalbaar als het gaat om het ontwerp van een huis. In hun livestreams geeft VELUX handige tips hoe je een prettige, duurzame en gezonde woning kunt creëren met veel daglicht, uitzicht en frisse lucht. Deze aflevering: tips voor het verduurzamen van je huis in combinatie met meer wooncomfort.

Wil je meer weten over de inhoud van de sessie, wat er nodig is voor het verbouwen van je huis om meer wooncomfort te krijgen? Maak dan snel een afspraak met VELUX via de button hieronder:

Meer van VELUX

Wist je trouwens dat VELUX als deelnemer aan de online editie van de vt wonen&design beurs ook een aantal handige artikelen voor je heeft? We sommen ze hieronder voor je op:

Haal buiten naar binnen

De wens voor meer ruimte en comfort in huis is vaak een belangrijke reden om te gaan verbouwen. Of je nu je huis duurzamer wilt maken, meer ruimte wilt creëren voor nog meer woonplezier of de verkoopwaarde van je huis wilt verhogen, vergeet niet dat daglicht en frisse lucht cruciaal zijn, wat je ook doet. Met kleine aanpassingen kun je juist die aspecten een rol geven in je verbouwingsplannen. Je zult zien dat je de ruimte dan heel anders beleeft en er op nieuwe manieren gebruik van gaat maken. VELUX introduceert hiervoor ontwerptips 

Beter binnenklimaat

De kwaliteit van de lucht in huis heeft invloed op je gezondheid en welzijn. Het nieuwe smarthome-systeem van VELUX zorgt zelf voor natuurlijke ventilatie en een beter en gezonder klimaat binnenshuis. Ideaal toch, dakramen die zelfstandig open en dicht gaan op basis van het weer, de CO2-concentratie, luchtvochtigheid en temperatuur in huis? Meer lezen over dit nieuwe smarthome-systeem.

Beter slapen? Dit product helpt!

Een derde van ons leven slapen we. Dan kun je dat maar beter in stijl doen én met hulp van een gezond binnenklimaat. De collectie Colour by You van VELUX bestaat uit verduisterende rolgordijnen in maar liefst 1800(!) kleuren. Voor iedere stijl en interieur is er een passend exemplaar dat ook nog eens zorgt voor betere nachtrust.

Meer video’s zien?

Kijk hier alle happenings terug

Ook interessant?