vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Video - Van deze designkeukens word je echt blij. Door: Mandemakers Keukens

Van deze designkeukens word je echt blij. Door: Mandemakers Keukens

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser of bekijk de video hier.

We zijn bij hét huis van keukens. Stefan Mandemakers, hoofddesigner bij Mandemakers Keukens. In deze aflevering nemen we jullie mee in de wereld van design keukens. Want naast een huiscollectie, kun je bij Mandemakers ook terecht voor een mooie SieMatic of Barletti keuken. Vandaag laten we je graag de award winning SieMatic Pure SLX zien. Loop je mee?

Meer van Mandemakers Keukens

Bij Mandemakers Keukens vind je de grootste collectie apparatuur voor in jouw keuken. De nieuwste keukenapparatuur met de meest innovatieve technieken, bedoelen we dan. Van ovens tot koelkasten en van fornuizen tot afzuigkappen: je vindt het bij Mandemakers Keukens. Het bedrijf onderscheidt zich met een uitgebreide collectie kwaliteitskeukens, deskundig advies, professionele montage en uitstekende service. De collectie omvat gerenommeerde merken als SieMatic, Barletti en… vtwonen!

De experts van Mandemakers Keukens weten alles van de laatste keukentrends en geven je veel tips en tricks voor wie keukenplannen heeft. Lees bijvoorbeeld: de keuken als hart van het huis: 5 experttips  of het artikel Keukentrends 2021: dit zijn ze of lees meer over de zwarte keuken. En natuurlijk kun je ook nog  alle video’s van het bedrijf terugkijken.


Speciale beursaanbieding!

Mandemakers Keukens is een van de aanbieders van de speciale beursaanbiedingen tijdens de digitale editie van de vt wonen&design beurs. Ze hebben een fijne aanbieding voor je in petto. Je krijgt namelijk 10% korting op al hun keukens en een KitchenAid cadeau! Wil je gebruik maken van de actie? Op deze pagina lees je meer hierover!

 

 

Ook interessant?