vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Video - Stijlvol Wonen, styling a Dream

Stijlvol Wonen, styling a Dream

 

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser of bekijk de video hier.

Stijlvol Wonen zou ook dit jaar een droom van een inspiratiehuis bouwen op de beurs. Die plannen zitten even in de koelkast. Maar stylisten Judith en Marjolein nemen je wél mee op een überchique stylingtrip langs de mooiste showrooms en ateliers. Ontdek hoe zij een huis vormgeven: moodboards maken, stalen verzamelen, verhoudingen afstemmen… En ook: heel veel lachen en leren van de beste professionals uit het land.

Ze bezoeken bijvoorbeeld ETC Design Center, dé inspiratieplek voor de interieurprofessional. Hier ontdekken en shoppen ze de collecties voor het volgende woonseizoen bij toonaangevende merken. Ook gaan ze naar Hora Barneveld, een gevestigde waarde in Italiaans design. Voor díe stukken die je interieur naar het volgende niveau tillen. En ze ontdekken Grillo Natuursteen, een snoepwinkel voor liefhebbers van authentieke steensoorten. Ze kiezen zelf marmerplaten uit, recht uit de steengroeve.

Join us online

De hele maand oktober staat vtwonenendesignbeurs.nl in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts tot een spetterende loterij. Natuurlijk mag het shoppen van de mooiste woonproducten daarbij niet bij ontbreken!

Heel veel woonvoordeel

De deelnemende bedrijven aan de digitale vt wonen&design beurs brengen niet alleen het laatste woonnieuws en hun nieuwe producten en merken bij je onder de aandacht. Ze selecteerden ook speciaal voor deze online beurs hun beste beursaanbieding. Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Shop ze hier.

Meer zien?

Kijk hier alle happenings terug

Ook interessant?