Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Video - Slimmer Wonen, de toekomst van jouw woning

Slimmer Wonen, de toekomst van jouw woning

 

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser of bekijk de video hier.


Wat is ‘slimmer wonen ‘of wat is een Smart Home eigenlijk? Tijdens deze sessie kom je daar achter! Er wordt laten zien wat er allemaal kan als je jouw huis slimmer maakt. Met één druk op de knop of door één commando de lichten aan doen, je verwarming hoger zetten of de gordijnen sluiten. Alles is mogelijk op afstand. Dat is de start van jouw Smart Home, de toekomst van jouw woning.

Wat is slim wonen nou eigenlijk? Je ziet tegenwoordig al veel producten op de markt komen die we ‘slim’ kunnen bedienen. Van het moment dat je uit bed stapt tot je weer van plan bent om naar bed te gaan. Je kan ze vaak vooraf instellen aan de hand van jouw woonwensen of er commando’s aan geven via spraak of je smartphone. Denk aan gordijnen die open of dicht gaan als jij opstaat of naar bed gaat, verlichting die je met een paar woorden uitzet of vloerverwarming die je precies zo inregelt zoals jij het fijn vindt. De experts van Woninginrichting-Aanhuis.nl weten alles van het slimmer maken van je woning. Kijk je mee?

Join us online

De hele maand oktober staat vtwonenendesignbeurs.nl in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts tot een spetterende loterij. Natuurlijk mag het shoppen van de mooiste woonproducten daarbij niet bij ontbreken!

Heel veel woonvoordeel

De deelnemende bedrijven aan de digitale vt wonen&design beurs brengen niet alleen het laatste woonnieuws en hun nieuwe producten en merken bij je onder de aandacht. Ze selecteerden ook speciaal voor deze online beurs hun beste beursaanbieding. Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Shop ze hier.

Meer zien?

Kijk hier alle happenings terug

Ook interessant?