vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Video - Slimmer en gelukkiger wonen van Smart Living Coach Rudirick

Slimmer en gelukkiger wonen van Smart Living Coach Rudirick

 

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser of bekijk de video hier.

Een smart huis is een huis met apparaten die met jou meedenken. Je bedient ze met je smartphone. Thuis of op afstand. Denk aan muziek die je met een app per kamer op een box afspeelt. Of de verwarming die aangaat op de door jou ingestelde temperatuur een halfuur voordat je thuis komt. Een robotstofzuiger die de klus klaart. En op afstand kijken wat er in je koelkast ligt omdat u meteen uit uw werk boodschappen wilt doen. Smart is het! Smart living coach Rudirick de Jong vertelt je erover.

Join us online

De hele maand oktober staat vtwonenendesignbeurs.nl in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts tot een spetterende loterij. Natuurlijk mag het shoppen van de mooiste woonproducten daarbij niet bij ontbreken!

Heel veel woonvoordeel

De deelnemende bedrijven aan de digitale vt wonen&design beurs brengen niet alleen het laatste woonnieuws en hun nieuwe producten en merken bij je onder de aandacht. Ze selecteerden ook speciaal voor deze online beurs hun beste beursaanbieding. Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Shop ze hier.

Meer zien?

Kijk hier alle happenings terug

Ook interessant?