///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Video - Raamdecoratie in de hoofdrol: door Decorette

Raamdecoratie in de hoofdrol: door Decorette

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser of bekijk de video hier.

Er zijn verschillende trends op het gebied van raamdecoratie. Decorette neemt je tijdens deze sessie mee naar de verschillende mogelijkheden. De trends in de woonwereld doorvertaald naar jouw huis. Laat je inspireren!

Waar moet je eigenlijk op letten bij de aankoop van raamdecoratie? Welke soorten zijn er eigenlijk allemaal? Kies je voor kleur? Doe je het voor je privacy of voor lichtwering? Behoorlijk wat vragen die allemaal beantwoord worden in de sessie. Kijk je mee?

Join us online

De hele maand oktober staat vtwonenendesignbeurs.nl in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts tot een spetterende loterij. Natuurlijk mag het shoppen van de mooiste woonproducten daarbij niet bij ontbreken!

Heel veel woonvoordeel

De deelnemende bedrijven aan de digitale vt wonen&design beurs brengen niet alleen het laatste woonnieuws en hun nieuwe producten en merken bij je onder de aandacht. Ze selecteerden ook speciaal voor deze online beurs hun beste beursaanbieding. Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Shop ze hier.

Meer zien?

Kijk hier alle happenings terug

Ook interessant?