vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Video - Droomtuinen met Jan de Boer Tuinhuizen en Hartman

Droomtuinen met Jan de Boer Tuinhuizen en Hartman

 

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser of bekijk de video hier.


In deze video krijg je een rondleiding door de Jan de Boer Tuinhuizen stijlkamers, ingericht met tuinmeubels van Hartman. En wie oh wie wint toch de tuin make-over waardecheque voor een Hartman tuinset én een buitenkamer van Jan de Boer Tuinhuizen?

Join us online

De hele maand oktober staat vtwonenendesignbeurs.nl in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts tot een spetterende loterij. Natuurlijk mag het shoppen van de mooiste woonproducten daarbij niet bij ontbreken!

Heel veel woonvoordeel

De deelnemende bedrijven aan de digitale vt wonen&design beurs brengen niet alleen het laatste woonnieuws en hun nieuwe producten en merken bij je onder de aandacht. Ze selecteerden ook speciaal voor deze online beurs hun beste beursaanbieding. Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Ga snel naar de aanbieding!

Meer zien?

Kijk hier alle happenings terug

Ook interessant?