Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Video - EH&I’s José Molenaar op bezoek bij Joost van Bleiswijk en Kiki van Eijk

EH&I’s José Molenaar op bezoek bij Joost van Bleiswijk en Kiki van Eijk

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser of bekijk de video hier.

Waar werken ze? En wat bedenken ze? EH&I’s José Molenaar drinkt koffie in de Eindhovense studio van Joost van Bleiswijk en Kiki van Eijk.

Na omzwervingen via Waalre, Strijp S, Strijp T en de Hurk streken ze vorig jaar neer in een duurzaam gerenoveerde gemeenteloods aan de Kanaaldijk Zuid. Joost en Kiki hopen dat het gebied een broedplaats voor creatieven wordt. Hun Eindhovense werkplaats is laboratorium én expositieruimte. Waarin lijken de ontwerpers op elkaar en waarin verschillen ze?

Join us online

De hele maand oktober staat vtwonenendesignbeurs.nl in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts tot een spetterende loterij. Natuurlijk mag het shoppen van de mooiste woonproducten daarbij niet bij ontbreken!

Heel veel woonvoordeel

De deelnemende bedrijven aan de digitale vt wonen&design beurs brengen niet alleen het laatste woonnieuws en hun nieuwe producten en merken bij je onder de aandacht. Ze selecteerden ook speciaal voor deze online beurs hun beste beursaanbieding. Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Shop ze hier.

Meer zien?

Kijk hier alle happenings terug

Ook interessant?