1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand via site en socials 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - Video - Ontdek de mogelijkheden van de Big Green Egg

Ontdek de mogelijkheden van de Big Green Egg

 

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser, dan werkt het wel!

Big Green Egg demonstratie-chef Gertjan van Dijk neemt je mee in de in de veelzijdige mogelijkheden van de kamado van het allerbeste keramiek. Om van te watertanden.

Een kamado is een Keramische barbecue. De kracht ervan zit onder andere in de combinatie van de ei-vorm en de luchtcirculatie. Daar komt bij, dat de keramiek isoleert en warmte terugkaatst. Grillen, bakken, stomen, wokken of roken, the sky is the limit voor de Big Green Egg. Low and slow cooking? De Egg is ervoor gemaakt. Het hele jaar door. Laat je inspireren met de lekkerste tips & tricks!

Join us online

De hele maand oktober staat vtwonenendesignbeurs.nl in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts tot een spetterende loterij. Natuurlijk mag het shoppen van de mooiste woonproducten daarbij niet bij ontbreken!

Heel veel woonvoordeel

De deelnemende bedrijven aan de digitale vt wonen&design beurs brengen niet alleen het laatste woonnieuws en hun nieuwe producten en merken bij je onder de aandacht. Ze selecteerden ook speciaal voor deze online beurs hun beste beursaanbieding. Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Bestel de aanbieding en krijg voor een klein prijsje (2,49 euro)  toegang tot heel veel woonvoordeel. Welke aanbiedingen er zijn? Dat zie je pas als je je toegang hebt gekocht, maar we beloven dat het om fijn en veel voordeel gaat.

Meer zien?

Kijk hier alle happenings terug

Ook interessant?