Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Video - Ontdek de eettafel trends van 2020 bij Eijerkamp

Ontdek de eettafel trends van 2020 bij Eijerkamp

 

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser of bekijk de video hier.

Een nieuw seizoen. Lotte geeft tips en ideeën op het gebied van de nieuwste vormen en materialen voor de eettafel! Nu we meer thuis zijn, is de eettafel een belangrijke plek in huis waar gewerkt, gegeten, geborreld en gespeeld wordt. Het tafelblad heeft hierbij aardig wat te verduren. Met deze drie nieuwste materialen kan je tafelblad tegen een stootje. Kijk maar mee.

Join us online

De hele maand oktober staat vtwonenendesignbeurs.nl in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts tot een spetterende loterij. Natuurlijk mag het shoppen van de mooiste woonproducten daarbij niet bij ontbreken!

Heel veel woonvoordeel

De deelnemende bedrijven aan de digitale vt wonen&design beurs brengen niet alleen het laatste woonnieuws en hun nieuwe producten en merken bij je onder de aandacht. Ze selecteerden ook speciaal voor deze online beurs hun beste beursaanbieding. Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Shop ze hier.

Meer zien?

Kijk hier alle happenings terug

Ook interessant?