vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Video - Marie-Gon kijkt binnen bij meubelmaker Jacco Bakker

Marie-Gon kijkt binnen bij meubelmaker Jacco Bakker

 

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser of bekijk de video hier.

Top interieurstylist Marie-Gon is altijd nieuwsgierig naar hoe mensen wonen en hoe ze kan helpen met hun woonvragen. Ze is extra nieuwsgierig naar de woningen van de mensen achter de woonproducten die wij allemaal gebruiken. Zij hebben een goed beeld van nieuwe producten, maar hoe komen ze bij die ideeën en in hoeverre heeft dat te maken met hun eigen woonomgeving en woonuitdagingen? Marie-Gon kijkt binnen bij deze woonexperts en deelt veel tips met jou als kijker. Ze kan het natuurlijk niet laten om af en toe ook een tip uit te delen aan de gast waar ze op bezoek is. In deze aflevering kijkt ze binnen bij Jacco Bakker.

Jacco Bakker, ontwerpt en maakt meubels en keukens op maat in zijn eigen meubelmakerij in Heerhugowaard. Jacco is al ruim 20 jaar te vinden op de vt wonen&design beurs en werkte voor het tv-programma RTL Woonmagazine samen met de top van Nederlandse interieurdesigners. Hoewel bij Jacco eigenlijk meer de focus ligt op de inrichting van zijn showroom, is Marie-Gon ook benieuwd hoe hij zelf woont.

Door een uitbouw te maken aan zijn woning ontstond een grote leefkeuken en werd de tuin een verlengstuk van het huis. Hoe heeft hij dat aangepakt en welke trucs zijn er om zo’n aanbouw minder ‘een aanbouw’ te laten lijken?

Join us online

De hele maand oktober staat vtwonenendesignbeurs.nl in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts tot een spetterende loterij. Natuurlijk mag het shoppen van de mooiste woonproducten daarbij niet bij ontbreken!

Heel veel woonvoordeel

De deelnemende bedrijven aan de digitale vt wonen&design beurs brengen niet alleen het laatste woonnieuws en hun nieuwe producten en merken bij je onder de aandacht. Ze selecteerden ook speciaal voor deze online beurs hun beste beursaanbieding. Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Shop ze hier.

Meer zien?

Kijk hier alle happenings terug

Ook interessant?