vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Video - Marie-Gon kijkt binnen bij kunstliefhebber Stephanie Kuijstermans

Marie-Gon kijkt binnen bij kunstliefhebber Stephanie Kuijstermans

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser of bekijk de video hier.

Top interieurstylist Marie-Gon is altijd nieuwsgierig naar hoe mensen wonen en hoe ze kan helpen met hun woonvragen. Ze is extra nieuwsgierig naar de woningen van de mensen achter de woonproducten die wij allemaal gebruiken. Zij hebben een goed beeld van nieuwe producten, maar hoe komen ze bij die ideeën en in hoeverre heeft dat te maken met hun eigen woonomgeving en woonuitdagingen? Marie-Gon kijkt binnen bij deze woonexperts en deelt veel tips met jou als kijker. Ze kan het natuurlijk niet laten om af en toe ook een tip uit te delen aan de gast waar ze op bezoek is. In deze aflevering kijkt ze binnen bij Stephanie van Werk aan de Muur.

Betaalbare kunst op maat

Stephanie: “Ik ben marketingmanager en beeldmaker bij Werk aan de Muur. De online webshop voor betaalbare kunst op maat, bekend van het vtwonen tv-programma ‘Weer verliefd op je huis’. De collectie wordt aangeboden door honderden fotografen, schilders en illustratoren uit Nederland en daarbuiten.

Voor ieder wat wils

“Door zelf het werk te customizen in de juiste maat en materiaal, weet je zeker dat het werk past bij jouw interieur, budget en in de maat die perfect past boven de bank, bed of andere plek. Een online webshop, maar wel met showroom op afspraak in Haarlem. De werken zijn ook sinds dit seizoen te zien in de stijlstudio’s van Eijerkamp.”

Binnenkijken

“Samen met Jelle woon ik sinds een half jaar in ons klushuis in het idyllische Maarssen. In een knusse en gezellige straat vlakbij de Vecht vind je onze jaren ‘30 woning, twee onder een kap.”

Join us online

De hele maand oktober staat vtwonenendesignbeurs.nl in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts tot een spetterende loterij. Natuurlijk mag het shoppen van de mooiste woonproducten daarbij niet bij ontbreken!

Heel veel woonvoordeel

De deelnemende bedrijven aan de digitale vt wonen&design beurs brengen niet alleen het laatste woonnieuws en hun nieuwe producten en merken bij je onder de aandacht. Ze selecteerden ook speciaal voor deze online beurs hun beste beursaanbieding. Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Shop ze hier.

Meer zien?

Kijk hier alle happenings terug

Ook interessant?