vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Video - Marie-Gon kijkt binnen bij stijlmanager Johanne Sintnicolaas

Marie-Gon kijkt binnen bij stijlmanager Johanne Sintnicolaas

 

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser of bekijk de video hier.

Top interieurstylist Marie-Gon is altijd nieuwsgierig naar hoe mensen wonen en hoe ze kan helpen met hun woonvragen. Ze is extra nieuwsgierig naar de woningen van de mensen achter de woonproducten die wij allemaal gebruiken. Zij hebben een goed beeld van nieuwe producten, maar hoe komen ze bij die ideeën en in hoeverre heeft dat te maken met hun eigen woonomgeving en woonuitdagingen? Marie-Gon kijkt binnen bij deze woonexperts en deelt veel tips met jou als kijker. Ze kan het natuurlijk niet laten om af en toe ook een tip uit te delen aan de gast waar ze op bezoek is. In deze aflevering kijkt ze binnen bij Johanne Sintnicolaas, stijlmanager bij Dedato ontwerpers en architecten.

Johanne woont met haar kinderen Nout (15) en Moon (13) aan het Jacob Marisplein in Amsterdam. Een mooi & gezellig pleintje vlakbij het Vondelpark. Met enorm veel plezier werkt ze bij Dedato ontwerpers & architecten als manager Stijl- en Assortimentsstrategie. Voor Karwei ontwikkelt ze in samenwerking met de inkopers de hele decoratieve collectie variërend van verlichting, behang en gordijnen, tot woonaccessoires, kranen en kussens: ‘Ik word heel gelukkig van het bedenken en ontwikkelen van mooie commerciële woonproducten. Ons huis is een plek waar het ondanks de drukte van de stad heerlijk rustig kan zijn, maar soms ook één grote rommel en gezelligheid omdat ik houd van koken en enorm kan genieten van lang tafelen. Het liefst aan een tafel vol leuke mensen.’

Join us online

De hele maand oktober staat vtwonenendesignbeurs.nl in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts tot een spetterende loterij. Natuurlijk mag het shoppen van de mooiste woonproducten daarbij niet bij ontbreken!

Heel veel woonvoordeel

De deelnemende bedrijven aan de digitale vt wonen&design beurs brengen niet alleen het laatste woonnieuws en hun nieuwe producten en merken bij je onder de aandacht. Ze selecteerden ook speciaal voor deze online beurs hun beste beursaanbieding. Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Shop ze hier.

Meer zien?

Kijk hier alle happenings terug

Ook interessant?