///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Video - Marie-Gon kijkt binnen bij Caroline van Velze van Zuiver

Marie-Gon kijkt binnen bij Caroline van Velze van Zuiver

 

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser of bekijk de video hier.

Caroline van Velze is een van de medeoprichters en Creative Director van het Nederlandse interieurmerk Zuiver. Caroline en haar team vormen het creatieve hart van het merk. Ze is altijd op de hoogte van de laatste interieurtrends en ze begeleidt het hele proces van eerste schets tot definitief product dat in de collectie wordt opgenomen.

Het ontwerpteam van Zuiver staat voor een eigentijdse en frisse collectie Nederlandse designs die ook nog eens perfect met elkaar te combineren zijn. Inmiddels wordt de collectie in meer dan 80 landen verkocht verspreid over drie continenten.

Join us online

De hele maand oktober staat vtwonenendesignbeurs.nl in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts tot een spetterende loterij. Natuurlijk mag het shoppen van de mooiste woonproducten daarbij niet bij ontbreken!

Heel veel woonvoordeel

De deelnemende bedrijven aan de digitale vt wonen&design beurs brengen niet alleen het laatste woonnieuws en hun nieuwe producten en merken bij je onder de aandacht. Ze selecteerden ook speciaal voor deze online beurs hun beste beursaanbieding. Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Shop ze hier.

Meer zien?

Kijk hier alle happenings terug

Ook interessant?