vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Video - Marie-Gon kijkt binnen bij Boudewijn Hosmus

Marie-Gon kijkt binnen bij Boudewijn Hosmus

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser, dan werkt het wel!

Top interieurstylist Marie-Gon is altijd nieuwsgierig naar hoe mensen wonen en hoe ze kan helpen met hun woonvragen. Ze is extra nieuwsgierig naar de woningen van de mensen achter de woonproducten die wij allemaal gebruiken. Zij hebben een goed beeld van nieuwe producten, maar hoe komen ze bij die ideeën en in hoeverre heeft dat te maken met hun eigen woonomgeving en woonuitdagingen? Marie-Gon kijkt binnen bij woonexperts en deelt veel tips met jou als kijker. Ze kan het natuurlijk niet laten om af en toe ook een tip uit te delen aan de gast waar ze op bezoek is.

In deze aflevering kijkt ze binnen bij Boudewijn Hosmus. Hij is met zijn bedrijf gespecialiseerd in het maken van volledig houten op maat gemaakte keukens en interieurwerk.

Join us online

De hele maand oktober staat vtwonenendesignbeurs.nl in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts tot een spetterende loterij. Natuurlijk mag het shoppen van de mooiste woonproducten daarbij niet bij ontbreken!

Heel veel woonvoordeel

De deelnemende bedrijven aan de digitale vt wonen&design beurs brengen niet alleen het laatste woonnieuws en hun nieuwe producten en merken bij je onder de aandacht. Ze selecteerden ook speciaal voor deze online beurs hun beste beursaanbieding. Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Bestel de aanbieding en krijg voor een klein prijsje (2,49 euro)  toegang tot heel veel woonvoordeel. Welke aanbiedingen er zijn? Dat zie je pas als je je toegang hebt gekocht, maar we beloven dat het om fijn en veel voordeel gaat.

Meer zien?

Kijk hier alle happenings terug

Ook interessant?