vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Video - Living the dream met Anne-Claire Winkelhagen en Stijlvol Wonen

Living the dream met Anne-Claire Winkelhagen en Stijlvol Wonen

 

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser zoals Chrome of bekijk de video hier.

In deze reeks ga je met interieurblad Stijlvol Wonen op stap door de meest waanzinnige woningen! We openen de deuren van perfectie. Deze aflevering geeft designer Anne-Claire Winkelhagen een persoonlijke tour door haar droomhuis.

Voor haar bedrijf Clairz volgt Anne-Claire steeds haar style radar. Trends en modekleuren weet ze als geen ander te combineren met tijdloze klassiekers. Net als in dit huis, is het resultaat steeds een volwassen interieur dat jaren meegaat en toch actueel aanvoelt.

Join us online

De hele maand oktober staat vtwonenendesignbeurs.nl in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts tot een spetterende loterij. Natuurlijk mag het shoppen van de mooiste woonproducten daarbij niet bij ontbreken!

Heel veel woonvoordeel

De deelnemende bedrijven aan de digitale vt wonen&design beurs brengen niet alleen het laatste woonnieuws en hun nieuwe producten en merken bij je onder de aandacht. Ze selecteerden ook speciaal voor deze online beurs hun beste beursaanbieding. Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Shop ze hier.

Meer zien?

Kijk hier alle happenings terug

Ook interessant?