1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand via site en socials 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - WONEN Landelijke stijl - Landelijk binnenkijken met Wonen Landelijke Stijl bij The Classic House

Landelijk binnenkijken met Wonen Landelijke Stijl bij The Classic House

 

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser, dan werkt het wel!

Wonen Landelijke Stijl is te gast bij The Classic House. Designer Minet geeft je kleur- en materiaaltips en laat zien hoe je een mooi landelijk interieur neerzet.

Join us online

De hele maand oktober staat vtwonenendesignbeurs.nl in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts tot een spetterende loterij. Natuurlijk mag het shoppen van de mooiste woonproducten daarbij niet bij ontbreken!

Heel veel woonvoordeel

De deelnemende bedrijven aan de digitale vt wonen&design beurs brengen niet alleen het laatste woonnieuws en hun nieuwe producten en merken bij je onder de aandacht. Ze selecteerden ook speciaal voor deze online beurs hun beste beursaanbieding. Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Bestel de aanbieding en krijg voor een klein prijsje (2,49 euro)  toegang tot heel veel woonvoordeel. Welke aanbiedingen er zijn? Dat zie je pas als je je toegang hebt gekocht, maar we beloven dat het om fijn en veel voordeel gaat.

Meer zien?

Kijk hier alle happenings terug

Ook interessant?