///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Video - Kijk binnen in de creatieve huizen van Marie-Gon

Kijk binnen in de creatieve huizen van Marie-Gon

 

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser of bekijk de video hier.

Woonstyliste Marie-Gon zit in de ideale situatie dat ze mag wonen in twee verschillende landen, werelden zelfs. Natuurlijk Nederland, maar ze is ook een groot deel van het jaar in India. Vanwege het werk van Jasper bij KPN zijn ze naar Pune (7 miljoen inwoners) in India verhuisd. Zij pendelt sinds 2016 op en neer en kijkt binnen in zowel hun huis in de Betuwe als in het huis in India. Kijk je mee naar binnen?

Wonen in de Betuwe

‘We woonden al een tijd samen in het centrum van Utrecht. Heel leuk en levendig, maar ook heel druk. We wilden graag wat rustiger gaan wonen. Het eerste huis dat we bezochten was meteen een schot in de roos. Ondanks dat de badkamer beneden was (dat wilde ik ab-so-luut niet) hebben we snel gehandeld en het huis gekocht. Het enige dat we meteen hebben gedaan was een paar wanden verven en een gietvloer. De rest zou later wel komen. Eerst maar eens even het huis op ons in laten werken. Later kwam een badkamer-verbouwing langs, die ging naar boven. En ook werd een wand uitgebroken, zodat de keuken nu een onderdeel van de serre is. Een geweldige glazen kas met een fantastische lichtinval. We wonen er sinds 2005 en als we op een moment terug verhuizen naar Nederland, is dat weer een fijne plek voor ons. Het huis past ons als een jas!

Binnenkijken in India

We vertrokken met wat koffers kleding en boeken. Voor de rest zouden we alles daar wel bekijken. Na een paar dagen huizen en appartementen bekijken, vonden we een fijn huis met tuin in ‘Sindh Society’. Een van de oudste ‘gated communities’ in Azië. In Nederland is het fenomeen minder bekend, maar je woont in een deel van de stad, waar je je altijd moet melden als je binnen wil komen. Dat voelt prettig. Verder is het brandschoon, groen en stil. Fijn wonen dus. We zouden maar twee jaar blijven en wilden niet te veel geld uitgeven aan de inrichting. Toch is het heel leuk geworden, door slim om te gaan met de ruimte, en creatief te denken. Kom je even binnenkijken?’

Join us online

De hele maand oktober staat vtwonenendesignbeurs.nl in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts tot een spetterende loterij. Natuurlijk mag het shoppen van de mooiste woonproducten daarbij niet bij ontbreken!

Heel veel woonvoordeel

De deelnemende bedrijven aan de digitale vt wonen&design beurs brengen niet alleen het laatste woonnieuws en hun nieuwe producten en merken bij je onder de aandacht. Ze selecteerden ook speciaal voor deze online beurs hun beste beursaanbieding. Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Shop ze hier.

Meer zien?

Kijk hier alle happenings terug

Ook interessant?