vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Video - Home Made By. Je ware thuis!

Home Made By. Je ware thuis!

 

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser of bekijk de video hier.

Heb je plannen om je huis van een make-over te voorzien? Of wordt je nieuwe woning binnenkort opgeleverd? Stel je eens voor hoe heerlijk het zou zijn als er één partij was die je alles uit handen neemt, van het ontwerp tot realisatie? Hebben wij even goed nieuws voor jou. Die partij is er. Mogen we je voorstellen aan Home Made By?

Woonadvies op maat

Thuis is zoveel meer dan de plek waar je woont. Het is waar je het leven viert en in stilte geniet. Een plek om samen te komen en om alleen te zijn. Het creëren van een thuis is een zoektocht naar harmonie, de basis van persoonlijk welzijn en geluk. Home Made By helpt je graag met advies, ontwerp en realisatie van jouw thuis.

Home Made By kun je omschrijven als een interieurmerk dat een totaalconcept biedt. Zo is het een landelijk collectief van de beste vakspecialisten en kun je er terecht voor professioneel advies van interiordesigners. Het label heeft ook drie prachtige collecties, Barn, Park en Loft en producten in verschillende categorieën: vloeren, gordijnen, raamdecoratie, verf, behang en meubels.

Design Date

Hun interior designers, die je vindt door heel Nederland, kunnen je helpen met advies, ontwerp en realisatie van jouw ware thuis. Voor meer info ga je snel naar www.designdate.nl

Laat je inspireren door Steven van Manen

Hoe wil jij je persoonlijkheid in je huis zien? Steven van Manen is Head of Interior Design bij Home Made By. Steven inspireert je graag, vooral in deze tijd nu thuis belangrijker is dan ooit. Kijk je mee naar zijn tips?

Join us online

De hele maand oktober staat vtwonenendesignbeurs.nl in het teken van oktober woonmaand. De deelnemende bedrijven aan de digitale vt wonen&design beurs brengen niet alleen het laatste woonnieuws en hun nieuwe producten en merken bij je onder de aandacht. Ze selecteerden ook speciaal voor deze online beurs hun beste beursaanbieding. Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Naar de beursaanbiedingen.

Meer zien?

Kijk hier alle happenings terug

Ook interessant?