///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Video - Hoe creëer je een fijne badkamerbeleving? Door: O’studio

Hoe creëer je een fijne badkamerbeleving? Door: O’studio

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser of bekijk de video hier.

Bij een badkamer verbouwing, denk je vaak als eerste aan moods, Pinterest en welke stijl je in je badkamer wilt laten zien. Is het minimalistisch met beton, gebruik je industriële materialen, zwart style, urban style, klassiek of juist metropolitan style noem het maar op. Maar vaak wordt de basis van de badkamer vergeten. Want net zo belangrijk is: hoe komt het nou achter de muur eruit te zien. Gerry Vermeulen legt het uit.

Badkamerbeleving

Gerry Vermeulen staat 24/7 open voor inspiratie. Dit kunnen kleine details zijn voor een commerciële showroom of eigentijdse materialen voor een nieuw te bouwen woonhuis. Haar creatieve brein bruist. Ze blijft zichzelf uitdagen en ontwikkelen. Zodra je met haar samenwerkt, voel je onmiddellijk haar professionaliteit. Sinds 2008 ontwerpt ze voor haar bedrijf O’studio. Deze ontwerpen zijn eigentijds en krachtig, duidelijk en eerlijk, duurzaam en functioneel. Zo ook voor de badkamer. Daar maakt ze graag een beleving van.

Join us online

De hele maand oktober staat vtwonenendesignbeurs.nl in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts tot een spetterende loterij. Natuurlijk mag het shoppen van de mooiste woonproducten daarbij niet bij ontbreken!

Heel veel woonvoordeel

De deelnemende bedrijven aan de digitale vt wonen&design beurs brengen niet alleen het laatste woonnieuws en hun nieuwe producten en merken bij je onder de aandacht. Ze selecteerden ook speciaal voor deze online beurs hun beste beursaanbieding. Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Shop ze hier.

Meer zien?

Kijk hier alle happenings terug

Ook interessant?