///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Video - GAAF! Een kast op maat

GAAF! Een kast op maat

 

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser of bekijk de video hier.

Je hebt kasten die handig zijn om spullen uit het zicht te bergen én je hebt kasten die daarnaast ook echt iets toevoegen aan de ruimte waarin ze staan. De kast GAAF! van Allure valt absoluut in die laatste categorie. Je stelt hem zelf samen en hij wordt precies gemaakt zoals jij het wilt. Deze sessie met de experts van Woninginrichting-Aanhuis.nl laat je alle mogelijkheden zien!

GAAF! Is de nieuwe collectie van Allure. Dit zijn unieke kasten, want geen enkele kast heeft pootjes en alles wordt ‘onzichtbaar’ opgehangen. De kasten zijn in elke afmeting, kleurencombinatie te maken, geheel naar eigenwens te maken. Kijk je mee?

Join us online

De hele maand oktober staat vtwonenendesignbeurs.nl in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts tot een spetterende loterij. Natuurlijk mag het shoppen van de mooiste woonproducten daarbij niet bij ontbreken!

Heel veel woonvoordeel

De deelnemende bedrijven aan de digitale vt wonen&design beurs brengen niet alleen het laatste woonnieuws en hun nieuwe producten en merken bij je onder de aandacht. Ze selecteerden ook speciaal voor deze online beurs hun beste beursaanbieding. Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Shop ze hier.

Meer zien?

Kijk hier alle happenings terug

Ook interessant?