vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Video - Ga mee met EH&I op bezoek bij de ontwerpstudio van Mae Engelgeer

Ga mee met EH&I op bezoek bij de ontwerpstudio van Mae Engelgeer

 

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser of bekijk de video hier.

Waar werken ze? En wat bedenken ze? EH&I’s José Molenaar bezoekt Mae Engelgeer in haar splinternieuwe studio in Amsterdam.
In haar Amsterdamse studio bedenkt ze vooral textiele creaties als plaids, tapijten, theedoeken en meubelstoffen, maar experimenteert ze ook met andere materialen. Vertrouwend op haar intuïtie vertaalt Mae Engelgeer die in overtuigende combinaties van kleur en materiaal. Welke stappen neemt ze in het ontwerpproces? En hoe bepaalt ze of iets ‘af’ is?

Join us online

De hele maand oktober staat vtwonenendesignbeurs.nl in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts tot een spetterende loterij. Natuurlijk mag het shoppen van de mooiste woonproducten daarbij niet bij ontbreken!

Heel veel woonvoordeel

De deelnemende bedrijven aan de digitale vt wonen&design beurs brengen niet alleen het laatste woonnieuws en hun nieuwe producten en merken bij je onder de aandacht. Ze selecteerden ook speciaal voor deze online beurs hun beste beursaanbieding. Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Shop ze hier.

Meer zien?

Kijk hier alle happenings terug

Ook interessant?