vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Video - EH&I’s José Molenaar in gesprek met Petra Janssen van BOOT/Social Label

EH&I’s José Molenaar in gesprek met Petra Janssen van BOOT/Social Label

 

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser of bekijk de video hier.

Waarom doen ze wat ze doen? Tijdens de vt wonen&design beurs spreekt EH&I’s José Molenaar ontwerpers en designspecialisten in vijftien minuten over hun dromen en drijfveren. In deze video: Petra Janssen.

Het motto van Social label, Ik ben wat ik maak, breekt een lans voor de bijzondere samenwerking tussen ontwerpers en makers met een afstand tot de arbeidsmarkt. De kruisbestuiving tussen zeventien designers (waaronder Piet Hein Eek, Dick van Hoff, Studio Rens en Borre Akkersdijk) en veertien werkplaatsen leidt tot een uitdijende productcatalogus en opmerkelijke sociaal-economische benadering. Initiatiefnemer Petra Janssen vertelt over Social labels inspirerende missie.

Join us online

De hele maand oktober staat vtwonenendesignbeurs.nl in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts tot een spetterende loterij. Natuurlijk mag het shoppen van de mooiste woonproducten daarbij niet bij ontbreken!

Heel veel woonvoordeel

De deelnemende bedrijven aan de digitale vt wonen&design beurs brengen niet alleen het laatste woonnieuws en hun nieuwe producten en merken bij je onder de aandacht. Ze selecteerden ook speciaal voor deze online beurs hun beste beursaanbieding. Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Shop ze hier.

Meer zien?

Kijk hier alle happenings terug

Ook interessant?