///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Video - EH&I’s José Molenaar in gesprek met Nicole Uniquole

EH&I’s José Molenaar in gesprek met Nicole Uniquole

 

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser of bekijk de video hier.

Waarom doen ze wat ze doen? Tijdens de vt wonen&design beurs spreekt EH&I’s José Molenaar ontwerpers en designspecialisten in vijftien minuten over hun dromen en drijfveren. In deze video: Nicole Uniquole.

Als curator en tentoonstellingmaker met een scherp oog voor de historische traditie en eigentijds Nederlands ontwerp is ze de initiatiefnemer van Masterly, het Nederlandse designpaviljoen tijdens de jaarlijkse Salone del Mobile in Milaan. En tijdens Masterly The Hague combineert ze historische schilderijen met werk van hedendaagse ontwerpers. Het thema voor 2021 is al bekend: Ode aan het Nederlandse landschap. Daarnaast adviseert ze steden, merken en musea over hun imago en uitstraling.

Join us online

De hele maand oktober staat vtwonenendesignbeurs.nl in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts tot een spetterende loterij. Natuurlijk mag het shoppen van de mooiste woonproducten daarbij niet bij ontbreken!

Heel veel woonvoordeel

De deelnemende bedrijven aan de digitale vt wonen&design beurs brengen niet alleen het laatste woonnieuws en hun nieuwe producten en merken bij je onder de aandacht. Ze selecteerden ook speciaal voor deze online beurs hun beste beursaanbieding. Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Shop ze hier.

Meer zien?

Kijk hier alle happenings terug

Ook interessant?