28 sep t/m 3 okt 2021 | alle wooninspiratie op één plek 28 sep t/m 3 okt 2021 | alle wooninspiratie op één plek
Home - Video - EH&I’s José Molenaar in gesprek met Carole Baijings

EH&I’s José Molenaar in gesprek met Carole Baijings

 

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser of bekijk de video hier.

Waarom doen ze wat ze doen? Tijdens de vt wonen&design beurs spreekt EH&I’s José Molenaar ontwerpers en designspecialisten in vijftien minuten over hun dromen en drijfveren. In deze video: Carole Baijings.

In 2019 eindigde de vruchtbare samenwerking onder de studionaam Scholten & Baijings. Na een partnership van negentien jaar, vervolgt Carole Baijings inmiddels solo haar weg. Verschilt die koers van het ‘oude’ prestigieuze portfolio met opdrachtgevers als Hay, Maharam, Arita, Moroso en Georg Jensen? En hoe zet ze haar gevoel voor kleur en patronen in bij haar eerste soloproject? A Pop of Colour is een herinterpretatie van Fatboy’s klassieke zitzak.

Join us online

De hele maand oktober staat vtwonenendesignbeurs.nl in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts tot een spetterende loterij. Natuurlijk mag het shoppen van de mooiste woonproducten daarbij niet bij ontbreken!

Heel veel woonvoordeel

De deelnemende bedrijven aan de digitale vt wonen&design beurs brengen niet alleen het laatste woonnieuws en hun nieuwe producten en merken bij je onder de aandacht. Ze selecteerden ook speciaal voor deze online beurs hun beste beursaanbieding. Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Shop ze hier.

Meer zien?

Kijk hier alle happenings terug

Ook interessant?