vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Video - EH&I’s José Molenaar gesprek met de mannen van Kranen/Gille

EH&I’s José Molenaar gesprek met de mannen van Kranen/Gille

 

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser of bekijk de video hier.

Waarom doen ze wat ze doen? Tijdens de vt wonen&design beurs spreekt EH&I’s José Molenaar ontwerpers en designspecialisten in vijftien minuten over hun dromen en drijfveren. In deze video: de mannen van Kranen/Gille.

Jos Kranen en Johannes Gille laten zich graag inspireren door de anonieme industriële kracht van oude gebruiksvoorwerpen. Maar ook de vanzelfsprekende schoonheid van de natuur vormt een referentiekader. Behalve in vrij werk verwezenlijken ze hun designdroom voor merken als Functionals, Puik, Social Label, Cor Unum en Leolux.

Join us online

De hele maand oktober staat vtwonenendesignbeurs.nl in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts tot een spetterende loterij. Natuurlijk mag het shoppen van de mooiste woonproducten daarbij niet bij ontbreken!

Heel veel woonvoordeel

De deelnemende bedrijven aan de digitale vt wonen&design beurs brengen niet alleen het laatste woonnieuws en hun nieuwe producten en merken bij je onder de aandacht. Ze selecteerden ook speciaal voor deze online beurs hun beste beursaanbieding. Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Shop ze hier.

Meer zien?

Kijk hier alle happenings terug

Ook interessant?