vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - vtwonen - Eetbanktips uit de vtwonen stijlstudio’s bij Eijerkamp

Eetbanktips uit de vtwonen stijlstudio’s bij Eijerkamp

 

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser of bekijk de video hier.

Marloes laat je vanuit de vtwonen stijl studio’s in Zutphen tips en ideeën zien op het gebied van eetbanken. Want tegenwoordig is de eettafel zó veel meer dan een plek om te eten. Er wordt aan gewerkt, gespeeld, geborreld en huiswerk gemaakt. En de eetbank is hip en hot!

Marloes: ‘We krijgen dus ook vaak de vraag of een eetbank past in het interieur. Dit heeft natuurlijk te maken met de vorm van de ruimte, het type tafel en je gezinssamenstelling. Ik ga je de nieuwste soorten eetbank-oplossingen laten zien!’

Join us online

De hele maand oktober staat vtwonenendesignbeurs.nl in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts tot een spetterende loterij. Natuurlijk mag het shoppen van de mooiste woonproducten daarbij niet bij ontbreken!

Heel veel woonvoordeel

De deelnemende bedrijven aan de digitale vt wonen&design beurs brengen niet alleen het laatste woonnieuws en hun nieuwe producten en merken bij je onder de aandacht. Ze selecteerden ook speciaal voor deze online beurs hun beste beursaanbieding. Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Shop ze hier.

Meer zien?

Kijk hier alle happenings terug

Ook interessant?