///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - WONEN Landelijke stijl - Een kijkje in een project van Zwiers Meubelmakerij met Wonen Landelijke Stijl

Een kijkje in een project van Zwiers Meubelmakerij met Wonen Landelijke Stijl

 

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser of bekijk de video hier.

Landelijk binnenkijken met Wonen Landelijke Stijl neemt een kijkje in een project van Zwiers Meubelmakerij. Een bedrijf dat de sfeer en de architectuur van je woning respecteert. Zwiers Meubelmakerij uit Den Ham Overijssel biedt maatwerk, nostalgisch en landelijk wonen tot in detail, optimaal ruimtegebruik en ideale werkhoogtes. Ga op 7 oktober samen met Wonen Landelijke Stijl en Zwiers Meubelmakerij op pad langs een prachtige mix van landelijk en Scandinavisch. Verwacht veel maatwerk, lichte tinten en een indrukwekkende landelijke keuken.

Join us online

De hele maand oktober staat vtwonenendesignbeurs.nl in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts tot een spetterende loterij. Natuurlijk mag het shoppen van de mooiste woonproducten daarbij niet bij ontbreken!

Heel veel woonvoordeel

De deelnemende bedrijven aan de digitale vt wonen&design beurs brengen niet alleen het laatste woonnieuws en hun nieuwe producten en merken bij je onder de aandacht. Ze selecteerden ook speciaal voor deze online beurs hun beste beursaanbieding. Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Shop ze hier.

Meer zien?

Kijk hier alle happenings terug

Ook interessant?