vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Video - Domotica do’s en don’ts. Vind wat het beste bij je past

Domotica do’s en don’ts. Vind wat het beste bij je past

 

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser of bekijk de video hier.

Als je online op zoek gaat naar de mogelijkheden van slim wonen, smart home of domotica (geef het beestje een naam), dan ontdek je al snel dat het lastig is om goede en objectieve informatie te vinden. Het bedrijf METDOMOTICA helpt je met smart home advies. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een smart home? Ben je benieuwd welk type klant je bent en welke apparatuur het beste bij jouw situatie past? Kijk de video!

Join us online

De hele maand oktober staat vtwonenendesignbeurs.nl in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts tot een spetterende loterij. Natuurlijk mag het shoppen van de mooiste woonproducten daarbij niet bij ontbreken!

Heel veel woonvoordeel

De deelnemende bedrijven aan de digitale vt wonen&design beurs brengen niet alleen het laatste woonnieuws en hun nieuwe producten en merken bij je onder de aandacht. Ze selecteerden ook speciaal voor deze online beurs hun beste beursaanbieding. Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Shop ze hier.

Meer zien?

Kijk hier alle happenings terug

Ook interessant?