vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Vloeren - De valkuilen bij het kiezen van jouw vloer

De valkuilen bij het kiezen van jouw vloer

 

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser of bekijk de video hier.

Op zoek naar een nieuwe vloer die mooi en gemakkelijk is? Let’s talk! Floorify rigide pvc vloeren brengt de ervaring van een echte beurs tot bij jou in de huiskamer.

De Belgische vloerenfabrikant Floorify ontwerpt gebruiksvriendelijke vloeren die zorgen voor een warme uitstraling en een langdurige schoonheid. En vooral duurzaam, om alle uitdagingen van het leven aan te kunnen. De geluidsabsorberende, watervaste kern en makkelijke plaatsing op nagenoeg elke ondergrond krijg je er zo bij. Zij vertellen je in hun masterclass precies waar je op kunt letten bij de aanschaf van een nieuwe vloer.

Join us online

De hele maand oktober staat vtwonenendesignbeurs.nl in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts tot een spetterende loterij. Natuurlijk mag het shoppen van de mooiste woonproducten daarbij niet bij ontbreken!

Heel veel woonvoordeel

De deelnemende bedrijven aan de digitale vt wonen&design beurs brengen niet alleen het laatste woonnieuws en hun nieuwe producten en merken bij je onder de aandacht. Ze selecteerden ook speciaal voor deze online beurs hun beste beursaanbieding. Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Shop ze hier.

Meer zien?

Kijk hier alle happenings terug

Ook interessant?