vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Video - De 3 nieuwste stoftrends voor meubels en textiel bij Eijerkamp

De 3 nieuwste stoftrends voor meubels en textiel bij Eijerkamp

 

Zie je geen video en kijk je via Safari? Open de pagina dan even in een andere browser of bekijk de video hier.

Lotte laat je vanuit de vtwonen stijl studio’s in Zutphen de drie stoftrends zien voor meubels en textiel. In deze onzekere tijd verlangen we naar warmte en behaaglijkheid. Dit zien we terug in de stoftrends van 2020/2021. Aaibaar bouclé en teddy stoffen zie je in allerlei variaties en kleuren terug in meubels en accessoires.

Join us online

De hele maand oktober staat vtwonenendesignbeurs.nl in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts tot een spetterende loterij. Natuurlijk mag het shoppen van de mooiste woonproducten daarbij niet bij ontbreken!

Heel veel woonvoordeel

De deelnemende bedrijven aan de digitale vt wonen&design beurs brengen niet alleen het laatste woonnieuws en hun nieuwe producten en merken bij je onder de aandacht. Ze selecteerden ook speciaal voor deze online beurs hun beste beursaanbieding. Denk aan flinke korting op bepaalde producten, special editions en mooie mazzeltjes. Shop ze hier.

Meer zien?

Kijk hier alle happenings terug

Ook interessant?