///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Zó breng je persoonlijkheid in je interieur

Zó breng je persoonlijkheid in je interieur

Een interieur waarin jij je thuis voelt, is een weerspiegeling van je karakter. Probeer niet te gaan voor de perfect gestylde hoekjes, maar zorg voor trendy items in combinatie met authentieke, karakteristieke objecten. Homestock geeft tips hoe je dit het beste kunt doen:

1. Combineer trends

Combineren is de key voor het creëren van een dynamisch, eigen interieur. Dare to be different, dat is wat jou onderscheidt van anderen. Kijk dus niet alleen naar trenditems, maar neem juist eens een kijkje op de zolder van je oma. Zorg er dus voor dat die ietwat oubollige lampenkap juist dé eyecatcher wordt in jouw interieur.

2. Mix & match accessoires

Een interieur heeft de meeste ziel wanneer het organisch ontstaat. Dat vergt geduld en dat is nou niet iets wat we vaak niet hebben. Wij proberen bij Homestock altijd een accessoire-collectie neer te zetten die ervoor zorgt dat je een showstopper kan toevoegen aan jouw persoonlijke collectie. Een combinatie aan accessoires kan dat net wat saaie kastje enorm opleuken.

3. Nooit af? Niet erg

Streef vooral niet naar perfectie! Je interieur mag leven, er mag speelgoed rondslingeren en tijdschriften mogen op je salontafel liggen. Dare to be different, dare to be yourself. Dat is waar het bij Homestock om gaat. Ze zeggen het wel eens: ‘je huis is nooit af’. Enorm cliché, maar zo waar. Dit is niet omdat je een verkeerde keuze hebt gemaakt toen je dat ene stoeltje aanschafte, want het was toén wie jij was. Maar nu heb je misschien behoefte aan het tegenovergestelde. Speel daarmee.

Homestock karakteriseerde zich in eerste instantie als industrieel vintage winkel waarna we een ommezwaai naar bombastisch en veel kleur maakte. Wie weet wat de toekomst is petto heeft, want zolang mensen blijven veranderen, verandert het interieur met je mee.

Doe inspiratie op en neem een kijkje in de collecties. Kijk op: www.homestock.nl

Deze geweldige duo vazen kun je natuurlijk niet laten staan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Homestock (@homestocknl) op

De zomer komt langzaam tot z’n eind. Tijd om het binnen weer helemaal gezellig te maken met retro. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Homestock (@homestocknl) op

Welke meubels passen bij jouw persoonlijkheid?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Homestock (@homestocknl) op

Ook interessant?