vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Uitgelicht - Wandecoratie van toffe tegels 

Wandecoratie van toffe tegels 

Toffe wanddecoratie nodig voor dat ene saaie muurtje? Loop dan even bij Kruidvat binnen. Je leest het goed. De winkel waar je meestal heen gaat voor je drogisterij-producten verkoopt nu ook Kruidvat tegels: kunstwerkjes van meerdere tegels. 

Met Kruidvat Tegels heb je in een handomdraai een eyecatcher bij jou thuis aan de muur hangen. Bij deze nieuwe manier van wanddecoratie kies je zelf je favoriete afbeelding die je vervolgens eenvoudig in elkaar klikt. Het kunstwerk is opgebouwd uit meerdere tegels waardoor je een speelse touch creëert in elk interieur.

Kies je kunstwerk

De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies uit Kruidvat Kunst-, Foto-, of Collagetegels. Een Van Gogh boven je bed? Bekijk het ruime aanbod aan kunsttegels! Of wil je graag je favoriete vakantiefoto, familiekiekjes, of trouwfoto’s een plek in huis geven? Je kunt bijvoorbeeld 1 foto over meerdere tegels verspreiden of voor elke tegel een andere leuke foto kiezen en een collage maken. De collage tegels zijn trouwens eenvoudig te vervangen voor nieuwe varianten of uit te breiden door nieuwe beelden toe te voegen. Handig toch?

Keuze gemaakt? Je bestelling komt zo snel mogelijk jouw kant op. Na ontvangst kun je zelf aan de slag: klik jouw persoonlijke kunstwerk eenvoudig in elkaar en hang het aan de muur.

In een handomdraai

De tegeltjes zijn gemaakt van stevig PVC-materiaal en hebben een afmeting van 20x20cm. De tegels klik je in het gewenste formaat snel en simpel in elkaar door het handige clipsysteem. Met de meegeleverde wandstickers hang je het kunstwerk zonder te boren aan de muur.  Dat is nog eens handig. Genieten van je gepersonaliseerde wanddecoratie was nog nooit zo eenvoudig! 

Voor de prijs hoef je het niet te laten: de Kruidvat Tegels zijn namelijk al vanaf 15,99 euro online verkrijgbaar. Kijk op kruidvat.nl voor meer informatie.

Ook interessant?