///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Vloeren - Vraag staaltjes aan bij deze vloerspecialist

Vraag staaltjes aan bij deze vloerspecialist

Ken je de vloeren van specialist BerryAlloc al? Dit vloerenbedrijf maakt van je huis een thuis. Laminaat, parket, vinylplanken en – tegels: in hun uitgebreide collecties is er altijd een vloeroplossing die jouw woonsmaak matcht. Bekijk de vloer thuis en vraag gratis staaltjes aan.

We schreven eerder al eens over de mooie vloeren van BerryAlloc, de Belgische specialist, bijvoorbeeld over het grote voordeel van een vinylvoer, de vinyloeren met flair, twee vloeren om verliefd op te worden en een vloer die karakter geeft aan je huis.

Nieuwe vloer kiezen

Dit bedrijf snapt als geen ander dat het kiezen van een nieuwe vloer best lastig is en een aankoop is die je weloverwogen wilt maken. Om je te helpen kiezen, kun je in de shop van BerryAlloc staaltjes aanvragen van de vloeren die je mooi vindt. Zo kun jij thuis in alle rust en met de eigenschappen van jouw woning (zoals de inval van het daglicht of de kleur van je muren) goed bekijken welke vloer je het mooist vindt.

Vraag jouw gratis staaltjes aan

Je vraagt je gratis staaltjes simpel en snel aan via de shop van BerryAlloc. Gebruik daarbij de kortingcode: vtwonenstaal

Wie weet heb jij dan straks ook wel zo’n mooie vloer bij je thuis liggen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BerryAlloc Floors & Walls (@berryalloc) op

Ook interessant?