vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Voor iedere stijl, smaak én budget een mooie vloer

Voor iedere stijl, smaak én budget een mooie vloer

Op zoek naar betaalbare, mooie en onderhoudsvriendelijke houten vloeren, die bovendien ook geschikt zijn voor vloerverwarming? Tot eind oktober, ter gelegenheid van de vt wonen&design beurs, ontvang je 10% korting op alle vloeren van Van der Putten Chateauvloeren. Het moment van afname of wanneer de vloer gelegd mag worden maakt daarvoor niet uit. De keuze is enorm: van visgraat tot Hongaarse punt.

We zetten er een aantal op een rij:

De Tours

Deze houten vloeren zijn praktisch in het gebruik en onderhoud en daardoor ideaal voor bijvoorbeeld de keuken en de eetkamer. Dweilen met en sopje na het stofzuigen is voldoende om deze vloeren schoon te maken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Van Der Putten Chateauvloeren (@vanderputtenchateauvloeren) op

Toulouse

Deze vloer heeft een verouderde look waardoor het direct karakter brengt in de ruimte, en waardoor je zelfs de haren van je huisdieren niet of nauwelijks ziet. Deze vloeren zijn er ook in visgraat of mooie Hongaarse punt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Van Der Putten Chateauvloeren (@vanderputtenchateauvloeren) op


Door het hele huis? Kan gewoon!

Speciaal voor de boven-ruimtes zijn er vloeren die nog vriendelijker zijn voor de portemonnee. Zodat je boven ook een mooie vloer kunt nemen die aansluit op de vloer beneden. Denk aan hout op klik (ook gemakkelijk zelf te leggen), een smallere rechte plank (maar wel dezelfde kleur en structuur als beneden) of PVC op klik (ook goed zelf te leggen) of laminaat.

Bekijk de hele collectie

Voor dit event is deze digitale catalogus gemaakt waarin je alle vloeren met de specificaties en prijzen kun bekijken. In de showroom van ca. 400m2 van Van der Putten Chateauvloeren is voldoende ruimte om met afstand van elkaar alle vloeren te kunnen bekijken op grote panelen. Natuurlijk kun je ook een afspraak of een terugbelverzoek plaatsen.

Kijk op: Chateauvloeren.nl


Bezoek de showroom

Ook interessant?