vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Stijlvol servies van prachtig porselein

Stijlvol servies van prachtig porselein

Een in stijl gedekte tafel is de kers op de taart van een dinerfeestje. Deze twee prachtige porseleinen collecties misstaan niet op tafel.

Een porseleincollectie geïnspireerd door de prachtige bloemstillevens van de Hollandse Meesters en luxe porseleinen objecten uit het Verre Oosten? Dat kan maar een ding betekenen: een elegant gedekte tafel die eruit ziet om door een ringetje te halen.

ESSENZA introduceert haar allereerste porseleincollectie met daarin drie series: Gallery, Sculpture en Masterpiece. Het porselein is van superkwaliteit en wordt met de hand gemaakt. Elk item is uniek. De elegante vormen, chique glans en gouden details maken dit servies extra bijzonder. Bijzonder: mix & match zoveel als je wilt. Zo maak je van je tafel een waar persoonlijk kunstwerk. Mogen we je de drie series even aan je voorstellen?

Gallery

Deze porseleincollectie Gallery is alsof je naar een waar kunstwerkje kijkt en schilderachtig mooi. Het servies komt in twee stijlvolle kleuren met een chique glans en is gedecoreerd met de allermooiste bloemen in paars, oranje, wit en geel. De inspiratie voor zo veel bloemenpracht zijn de Hollandse Meesters en hun bloemstillevens.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ESSENZA HOME (@essenzahome) op

Sculpture

Wie zijn of haar dinertafel dekt met porseleincollectie Sculpture creëert een stijlfeestje. De elegante kleuren en chique glans van dit servies zijn betoverend mooi in al hun subtiliteit, maar het is vooral de vorm en de vlakverdeling die de show steelt. Het geeft de binnen- als de buitenkant van het servies een mooie bloemvorm.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ESSENZA HOME (@essenzahome) op

Masterpiece

Een waar meesterwerk, zo kun je Masterpiece gerust noemen. De prachtige vormen spreken tot de verbeelding èn de beeldschone goudkleurige bloemen springen in het oog. Hiervoor is zelfs drie procent echt goud gebruikt! Het servies is verkrijgbaar in chique donkergroen en in een elegante off white tint.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ESSENZA HOME (@essenzahome) op

Stijlfeestje dankzij dit tafel- en keukenlinnen

PS: een mooi gedekte tafel is niet compleet zonder elegant tafellinnen. De tafelkleden, tafellopers, placemats en servetten van ESSENZA zijn versierd met elegante bloemenprints en luxe borduursels en maken van je dinertafel een elegant stijlfeestje. En ook ìn de keuken zorgt dit label voor een stijlvolle twist met prachtige bijpassende theedoeken, keukenschorten, ovenwanten en pannenlappen. Je vindt de collectie op essenzahome.nl

Scandinavisch design op tafel

Daar vind je trouwens nog veel meer moois. Binnenkort vind je daar ook de nieuwe herfst- en wintercollectie MOMENTS van MARC O’POLO Home, een nieuwe lijn van porselein en glaswerk. Het is een serie porselein en glaswerk als aanvulling op hun recent uitgebrachte keuken- en tafeltextiel. De inspiratie voor de serie? De Zweedse roots van het merk: tijdloos van ontwerp, helder van vorm.

De collectie van porselein is ontworpen voor wie een ingetogen vorm, tijdloze functionaliteit en vooral dat mooie Scandinavisch design waarderen. De serie komt in prachtige kleuren als krijtwit, zachtgrijs, antraciet, olijfgaard en warme aarde. Op de foto boven dit artikel vind je alvast een voorproefje. De collectie met glaswerk heeft dezelfde vormtaal als het porselein en reflecteert de Scandinavische puurheid. Het glas is met de hand geblazen. Elk onderdeel zoals een karaf of wijnglazen is uniek, een lichtgewicht en elegant.

Ook interessant?