Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Slimme wandpanelen voor interieurliefhebbers

Slimme wandpanelen voor interieurliefhebbers

Wil je een toffe eyecatcher aan de muur? Ken je de wandpanelen van Dock Four al? Hiermee stel je zelf jouw favoriete wanddecoratie samen, zodat het precies past in je interieur en bij wat jij mooi vindt.

De wanden in je huis zijn sfeerbepalend en zeggen veel over wie je bent en wat je doet. Voor wie op zoek is naar iets moois aan de muur tippen we graag de wandpanelen van Dock Four. Hun motto? ‘Because life is too short for boring walls.’

Lekker easy

In 2015 introduceerde het bedrijf daarom al stylepads: slimme en stijlvolle wandpanelen die functionaliteit combineren met persoonlijkheid. Nu komt daar een nieuwe telg bij. De collectie Easyline. Ben je ook zo dol op woonprogramma’s en mooie plaatjes in woontijdschriften? Vaak last van veranderdrang en dol op nieuwe woontrends? Maar geen behoefte om ingewikkeld te doen? Lees dan vooral verder over de nieuwe collectie slimme wandpanelen. Hiermee kies je namelijk in drie snelle stappen de combinatie die het beste past bij jouw woonstijl en -smaak.

Kies je kleur

Easyline bestaat uit zes kleurwerelden: Blue, Botanical, Clay, Color, Grey of Sand. Ga jij bijvoorbeeld voor Color, vrolijk, sprankelend en een tikje eigenwijs? Of ben je meer het type voor Clay, warm, aards én behaaglijk? Kijk hier voor de uitleg van alle kleurwerelden Binnen elke wereld zijn sets samengesteld in verschillende materialen, functies en aantal panelen. Elk wandpaneel is 50×50 centimeter en hang je met een eenvoudig ophangsysteem aan de muur.

Hoe werkt het? Jij hoeft alleen jouw favoriete kleurwereld te kiezen en het juiste formaat (panelen) voor aan je wand. Ga voor de set van jouw keuze en voeg eventueel je eigen foto toe. Jouw paneel wordt vervolgens in hun Nederlandse atelier voor je gemaakt. Binnen een week hangt dit handgemaakte juweeltje bij jou thuis. Je hebt al een set wanddecoratie vanaf € 99,-.

Kijk voor Easyline inspiratie op dockfour.com  Of kijk even op hun Instagrampagina voor inspiratie. Dit vonden wij er bijvoorbeeld:

Doe ons zo’n thuiswerkplek:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dock Four (@dockfour) op

Handig in de gang:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dock Four (@dockfour) op

Weer eens wat anders boven de eettafel:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dock Four (@dockfour) op

Ook interessant?