vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Moet je heen: woonwinkel met bijzondere juweeltjes

Moet je heen: woonwinkel met bijzondere juweeltjes

Een combinatie van vintage & nieuwe meubels, kunst, Scandinavisch design, blingbling en een vleugje entertainment: dat is de nieuwe woonwinkel Spektakel Wonen in een notendop. Bijzondere plek dus, maar dat kan ook niet anders met Jeroen Speksnijder als eigenaar. Je weet wel, een van de handelaars in het tv-programma Cash or Trash.

In dit nieuwe woonconcept vind je geen gewone meubels. Het is een exclusieve woonwinkel vol tijdloze eyecatchers die het verschil maken in je interieur. ‘Ik wil het WOW gevoel teweeg brengen als mensen de winkel bezoeken en dat lukt goed. Menig bezoeker keek zijn ogen al uit en ging blij de deur uit. Als je bij Spektakel iets koopt, mag het nooit zo zijn dat je het bij de buren ziet staan,’ aldus Jeroen.

 

‘Bijzondere juweeltjes’

In de winkel zijn niet alleen de items te vinden die hij in het tv-programma wist te bemachtigen. Hij reist ook de hele wereld over in zijn zoektocht naar unieke stukken. Het gevolg is een bijzondere collectie die wekelijks verandert: van kitsch reclamebeeld en industriële barkruk tot een partij originele vintage Louis Vuitton tassen of een chique sofabank.

Inkopen doet Jeroen op gevoel. ‘Of het nu bij Cash or Trash is, een markt of boedelverkoop ergens in Frankrijk of een galerie in New York. Als ik iets mooi vind, dan koop ik het. Daarnaast vind ik gewone winkels vaak een beetje saai. Er moet iets te beleven zijn, zodat je steeds je ogen uit blijft kijken. Ik spot de markt af naar de juiste merken en trends en maak de mix van oude meubels, woonaccessoires met nieuw, zoals Bold Monkey, Jieldė, PBJ Design.’ Al die mooie nieuwe en oude vondsten komen in Spektakel Wonen samen en vormen samen een onderscheidend assortiment. ‘Bij ons vind je echt de bijzondere juweeltjes, one of kinds.’

Bijzondere winkel in een bijzonder pand

Ga je binnenkort voor een bezoekje? Check dan vooral ook het gebouw waar Spektakel gevestigd is. Het is een belevenis op zich: een voormalige garagewerkplaats met een sfeer die zich het beste laat omschrijven als een kruising tussen galerie, een Ibiza loungeclub en huiskamer.

Je kijkt je ogen uit: de unieke stukken worden super origineel geëxposeerd, soms zelfs op ronddraaiende decors. Zo maakt Spektakel winkelen een belevenis tot en met het afrekenen toe. Jeroen installeerde namelijk speciale buizenpost: na het afrekenen zie je je geld of creditcard met een mooie looping voorbij vliegen.

De showroom van Spektakel Wonen in Amersfoort is op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur of op afspraak.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SPEKTAKEL Jeroen Speksnijder (@spektakelwonen) op

Ook interessant?